Upea villatakki

Olen ihan varma, että kun kuljen ulkona tämä upea villatakki ylläni, minulta kysytään: ”Oletko itse tehnyt?” Ei, en ole itse neulonut. Ostin tämän upeuden facebookin käsityöryhmästä neulojalta, joka oli takin itselleen tehnyt, mutta kuulemma ei sitten istunutkaan hänen yllään niinkuin olisi toivonut.

Minulle takki istuu just eikä melkein.

Ainoastaan hihat voisi olla hiukan lyhyemmät. Olen kuviin taittanut niitä kaksin kerroin. Koska neule on tehty kaarrokkeena, ei hihoja voi yläreunastaan lyhentää, enkä usko, että haluankaan.

Jos neuloisin itselleni villatakin, en tekisi tuollaisia karvareunuksia hihoihin ja kaulukseen varsinkaan, mutta nyt kun ne siinä on, niiin tuntuvatkin hauskoilta.

Takkiin on kiinnitetty paljon blingblingiä, kaarrokkeessa ja hihoissa on rivi ”timantteja”. Olkoon siinä, kun ei ne nyt ihan ensimmäisenä silmiin pistä.

 

Takin kuvaamista varten etsin muutakin saman väristä ylleni ja löysinpä. Korut on samaa  väriä ja hiuksiinkin löysin huivin.

Tähän takkiin ei ole olemassa ohjetta, kun neuloja on kuulemma tehnyt sen omasta päästä, niin kuin sanotaan. Lanka on Novitan Isoveli ja hän on sen itse värjännyt! Lankaa on kulunut paljon ja neulomisessa on ollut ihan hiveän iso työ – takki painaa 1,5 kg.

Kohta alkaa olla sellaiset kelit, että minä hienostelen ulkona tämä takki päällä ja kerään kehut!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top