Bikinit piiloon, vaikka tosi kauniit ovatkin

Monta kesää on mennyt niin, etten ole bikineitä käyttänyt, enkä edes uimassa käynyt. Tänä kesänä olin aina auringossa kun se vain oli mahdollista. Otin aurinkoa koko kropalle, enkä olekaan koskaan ollutkaan niin ruskea kuin nyt!

Bikinit

Tämän kokoisen ihmisen ei ole helppo löytää bikineitä. Kivijalkamyymälästä ei näin pieneltä paikkakunnalta löydy ollenkaan, joten nettiin on sukellettava. Tilasin alkukesästä Ellokselta kolmet bikinit ja vain yhdet niistä oli hyvät, mutta ne sitten olikin tosi hyvät! Yhdet on kuitenkin liian vähän.

Lomareissulla Porvoossa googletin varta vasten liiviliikkeen ja poikkesin Magy ssä. Sain vanhan-hyvän-ajan palvelua ja ostin sekä rintaliivit että bikinit. Sähkönsiniset bikinit ja punaiset liivit! Hinta oli kova, mutta jos ei vaihtoehtoa ole…

Bikinit piiloon

Uimiseen liittyi toinenkin puute. Olisin tarvinnut jonkun ”vaatteen” jonka laittaa uimapuvun päälle tai oikeastaan uimapuvun tilalle. Saunatakki on kuitenkin liian raskas ja hankala kuljetettava ja tavallinen pyyhe ei riitä ympärilleni. Seitinohuet sifonkikaftaanit taas eivät aja asiaa.

Porvoon reissulla poikkesin pikkuputiikkeihin ja yhdestä bogasin hamampyyhkeitä. Impulssiostoksena sellainen lähti matkaani, koska pyyhkeen pituus on 2 m ja leveys metrin. Pyyhe on myös materiaaliltaan ihanteellinen: kevyt kuljettaa ja kuivuu nopeasti.

Nämä kaksi ostosta ilahduttavat mieltäni, vaikka haikein mielin ne pakkaankin odottamaan ensi kesää. En jaksa uskoa (vaikka vähän toivonkin) että ensi talvena vielä ulkomaan matkalle päästäisiin.

 

Pyyhe on siis niin pitkä, että se yltää reilusti ympärilleni. Sen saa pujoteltua bikinien alle ja näin se pysyy, vaikken pysty kävellessä pitämään kiinni, koska kyynärsauvat.

Mutta jos alla ei ole bikineitä, voisin ehkä käyttää tätä kikkaa: hiuslenksulla kiinni… siis jos ja kun en saa toimeksi mitään tarranauhaa tähän ommeltua.

Näin pukeutuneena on ihan turvallista kulkea ihmisten ilmoilla, sillä pyyhe on tarpeeksi leveä, joten mitään uskaliasta sen alta ei vilku.

Toki voisin itse ommella tarpeeksi isoja pyyhkeitä vaikkapa vohvelikankaasta, mutta jotenkin tämä on pukevampi vaihtoehto – vähän niinkuin vaate, eikö? Hinta oli muuten jotain alle kolmen kympin, ei paha.

Ja vielä uimakengät 

Kolmaskin kesäongelma tuli ratkaistua. Olen koko kesän – ja viime kesänkin – kävellyt sisällä ja ulkona noilla kuvissa näkyvillä Think-työkengillä. Ihan parhaat, paitsi, että ovat nahkaa. Uimareissulle tarvitsisi olla vedenkestävät. Onneksi muistin Tokmannin alelaatikolla asian ja löysin nämä halvat, mutta tod.näk. toimivat sandaalit. Ei haittaa, vaikka kastuu.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top