Kaksi islantilaista valmistui

Helteet vaan jatkuu… ja mun villapusero-innostus! Sain valmiiksi kaksi islantilaista – toinen Lettlopista ja toinen Alafosslopista. Alafosslopipusero on asiakkaan tilaama. Hän oli neulonut siitä ”tylsät” osat jo valmiiksi ja minulle jäi yhdistäminen ja kaarrokkeen tekeminen. 

On oma hommansa ”tutustua” toisen käsialaan ja jatkaa työtä omalla käsialalla. Tässä se kävi päinsä, kun kaarrokkeesta ei erota, vaikka olenkin neulonut paljon löysempää kuin alaosa. Vanhat metallipuikot vaan kirskui kun yritin saada niitä pois ja tilalle omat puupuikot. Malli tässä on sama kuin jo aiemmin tein, nyt vaan tummana. Täällä. Nämä langat on asiakas tuonut Islannista. Vielä muutaman viikon joudumme odottelemaan Alafosslopin lisävärejä – tällä hetkellä meillä on Pellavasydämessä myynnissä vaalean sininen, kaksi harmaata ja valkoinen sekä muutama irtokerä. 

Tässä kuvassa pusero on viimeistelypesua vaille… 

 

 

Toinen pusero on Lettlopista, sinivihreänä. Tämä on kaikista neulomistani puseroista isoin, tein sen Riddarin ohjeella ja isoimman koon mukaan.

 

 

Tämä pusero painaa valmiina 610 grammaa. 

Seuraava pusero on jo tekeillä, sen pääväri on Galaxy ja siitä teen itselleni villatakin.

Pellavasydämen Mervi
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top