Yhdistin kahta erilaista kuviota!

Olen ollut aika tiukka kuosien yhdistelyssä – ei voi yhdistää kahta erilaista kuviota. Nyt  kuitenkin sen tein. Käydessämme viime viikolla Raision Myllyssä etsin täysmittaisia kesähousuja ajatuksella, että ei sit mittää culottes-housuja! Näitä kyllä taidetaan juuri sellaisiksi nimittää? Cropped tarkoittanee juurikin vajaamittaisuutta.

Avustajani Susanne katsoo vaatteita aivan eri silmällä kuin minä ja se on virkistävää. Hän minulle valitsi tämän yhdistelmän. Jos housuista olinkin vähän hämmentynyt ja epävarma, tämä pusero on tosi kiva. Sen pituus on juuri täsmälleen oikea. Hihoissa on sopivasti pituutta ja kaula-aukko on kiva.

Koska lahkeet on minulle aivan oudot, olen vierailla  vesillä myös kenkien suhteen. Minkälaiset yhdistetään tällaisiin liehulahkeisiin? Yllä kesäsandaalit, joissa on maksimikorko minulle. Alla taas korkokengät, joilla pystyn vain kuvaamaan, en kävelemän laisinkaan.

Taas tullaan opittuihin tapoihin… mieluusti yhdistäisin tähän musta-valkoiseen asuun mustat tai valkoiset kengät. Alla matalat sandaalit. Heti asu lässähtää. Voi, kun pystyisi korkeilla koroilla sipsuttelemaan!

Molemmat vaatteet on ostettu Lindexiltä ja ovat hinnaltaan edullisia. Ne on valmistettu Bangladeshissa.

Puseron etuosan kangas on 100 % polyesteriä ja takaosa, joka joustaa, on polyesterin ja viskoosin sekoitus.

Puseron helmat on pyöristetty.

Housut on 100 % viskoosia. Halustessasi voit käydä lukaisemassa, mitä Lindexin sivuilla kerrotaan tuosta materiaalista Ecovero.

Viskoosi saadaan lyocellin ja modaalin tapaan sellusta, jossa raaka-aine hajotetaan kuiduksi kemikaalien avulla. Mallistomme sisältää perinteisen viskoosin ohella kestävämpää EcoVeroTM-viskoosia, jonka kuidut ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. EcoVeroTM -viskoosia valmistavilla tehtailla on EU:n virallinen EU-ympäristömerkki. Se takaa, että tuotanto on ilmaston, vesistöjen ja kemikaalien hallinnan kannalta mahdollisimman ympäristöystävällistä. Viskoosia käytetään esimerkiksi housuissa, hameissa, topeissa ja mekoissa.

Molemmat ovat kokoa 50 ja juurikin minulle sopivat. Tässä alakuvassa näet kuvioiden erilaisuuden. Haittaakse?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top