Erilainen minä vyölaukun kanssa

Taas pääsi kesä yllättämään. Jotenkin vaan pitkästä talvesta selvittiin ja loppujen lopuksi se menikin hurjan nopeasti. Tein vielä yhden asupostauksen aika talvisissa tamineissa. Tämän jälkeen siirrytäänkin sitten kesävaatteiden esittelyyn. Mutta nyt vielä kuvat, joissa on erilainen minä.

Kokeilin itselleni täysin vierasta asustetta – vyölaukkua kainalossa. Saattaisihan tuo olla käteväkin näin kyynärsauvan kanssa kulkevalle? Meinasin jo ostaa Kappahlista uuden, mutta kun sen koristeet oli kullan väriset ja niitä oli vielä paljon, niin ei sovi mulle. Tämä laukku on jostain 80-luvulta, ajalta, kun niitä oikeasti pidettiin vyöllä.

Tässä mulla on keinonahkatakki, jossa on tikkivuori ja joustavat sivut. Pieni pystykaulus on aika kiva.

Pitkään etsin edullista ja kevyempää ”nahkatakkia” omassa koossani. Löysinkin sen facebook-kirpparilta käytettynä, mutta käytännössä takki on aivan uuden veroinen. Ilman kaulusta ja silkkivuorellisena tämä on todella mukava. Takki on Zizzin ja kokoa 50.

Valitsin näihin kuviin tuollaiset rokkikorut. Niin rokkaavat, kuin nyt tällaisella taviksella 60-v. mummolla voi olla.

Tässä tullaan taas mittasuhteisiin. Tuo pitkä tunika on välttämätön noin tyköistuvien housujen kanssa, mutta se kyllä on muuten vähän epäsuhtainen. Kokeilin takkia myös hivenen lyhyemmän puseron kanssa. Parempi olisi lyhyen puseron kanssa, mutta sitten pitää vaihtaa housut väljempiin.

Ihan kivat välikausitakit nämä. Vaikka eivät ole ihan ominta tyyliäni, on kiva välillä ”irrotella” erilaisella luukilla. Voisin kokeilla nahkatakkia kukkamekon kanssa. Ja miten olisi maiharit lisäksi? Harmi vaan, ettei mulla ole maihareita. Koska en saa niitä jalkaani. Mutta lenkkarit, ehkä.

Mitäs tykkäät?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top