En pysty pysäyttämään…

Kaarrokepuseroitten neulominen vaan jatkuu… Olen ottanut kauppaan myyntiin monenlaisia villalankoja, mutta harva asiakas haluaa tehdä neuletta muusta kuin aidosta islantilaisesta langasta, Lettlopista. Minä kuitenkin sinnikkäästi esittelen näitä muitakin…

Tässä kuvassa on neljä ”riddaria”, kolme minun tekemääni ja tuo neljäs oikealla on ostettu silloin, kun en itse vielä osannut. Vasemman puoleinen sininen on tehty Lankavan Lotte -langasta, joka on 100 % villaa ja konepestävä. Turkoosin olen neulonut islantilaisesta Spunista, mikä on 100 % merinoa. Fuksian värinen on Teeteen Sallaa, siis sukkalankaa. Ja harmaa lienee Seitsemän Veljestä.

Tässä lankaesittelyt:

 

 

 

 Kaikki nämä langat ovat n. 50 g = 100g,  joten lettlopin ohjeet käyvät näihin.

 

Hienot on meidän hyllyt – täynnä uusia lankoja. Myös Lettlopeja…

  

 
 
Katselin areenasta norjalaista finassineroista kertovaa sarjaa ja ihan sen vihoviimeisissä kuvissa silmiini osui tämä paita. Aito riddari. Miten sitä katse kiintyykin itseä kiinnostaviin asioihin: neuleisiin, vaatteitten leikkauksiin ja teen mielessäni myös ihmisille värianalyysejä…

 Joko tämä hulluus on sinuun iskenyt?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top