Kehuja mekosta ja villainen neule

Päätin sitten olla putiikissa jouluisessa asussa ja valitsin tämän mekon ylleni. Olen tilannut sen Cellbesistä ja tykkään erityisesti tuosta kaula-aukosta ei kun siis pääntiestä! Mekko istuu yläosastaan oikein hyvin ja on frillojen ansiosta väljä helmastaan.

Kuvasin mekon illalla, enkä jaksanut enää etsiä toisia kenkiä. Totesin, että nämä jokapäiväiset työkengäthän sopivat väreihin ihan just. Näillä tepsuttelen (lue: laahustan) kesät talvet, sisällä ja ulkona. Pukiessani mekkoa muistin, miten paljon sain moitteita ”mummoluukista” ja mietin, että pitääpä ottaa asiakseen mekon lyhennys, mutta tänään ei ehdi…

Kävi sitten niin, että yht’aikaa oli asiakkaana nuori nainen ja vanhempi rouva. Yhteen ääneen kehuivat mun mekkoa. Minä tietysti selittämään, että vähän liian pitkä. Että kuinka paljon pitäisi lyhentää?

”Ei, ei, älä lyhennä, se on hyvä juuri tuollaisena!” No, minähän uskoin, kun kaksi todistajaa. Onhan tällaisen pitkän mekon kanssa kiva olla.

Nykyään on tosi vaikea löytää villaista neuletta, ovat yleensä akryyliä tai muuta keinokuitua. Nyt löytyi netistä ja vielä sopivan värinenkin. Tämä villatakki on Voglialta ja on tosi paksu. Se on 100 % villaa.

Tässä villatakissa on taskutkin

Olen kovin tyytyväinen.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top