Iloitsen

Kesä oli käänteentekevä elämässäni. Vielä viime talvena ja keväällä olin masentunut niin että itsekin sen tunnistin. Enimmäkseen makoilin sängyssä peiton alla – paitsi tietysti putiikissa olin päivän. Oliko sitten aurinko vai loma, joka virkisti mieleni?

Nyt on tilanne aivan toinen. Olen reipas ja virkeä, oma-aloitteisempi. Teen asioita enemmän itse, enkä enää ihan kaikessa turvaa avustajaan. Pystyn parempaan, kunhan olen sitkeä.
Nautin siististä kodista. Eikä se loppujen lopuksi vaadi minulta muuta kuin sen, että LAITAN TAVARAT TAKAISIN PAIKOILLEEN. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun tällä sohvapöydällä on liina ja kukkanenkin!

Kävin Tokmannilta ostamassa 3 muovilaatikkoa lisää, kun huomasin, että nämä on kuin suunniteltu tämän pöydän alahyllylle:
 

Nyt niitä on neljä ja tavarat on käden ulottuvilla, mutta piilossa – tosi kätevää! Vaikka laatikot on muovia, niiden pinta on siisti ja tyylikäs. Tällainen kaaos tässä ennen vallitsi:

Kyllä ihmisen mieli on ihmeellinen. Joskus se on pieni asia, joka saa fiiliksen kääntymään. Toisinaan taas ei mikään auta alakuloon. Puhumattakaan masennuksesta sairautena. Nyt minä nautin hyvästä mielestä ja siististä kodista. Yritän pitää sen järjestyksessä. Yritän…

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top