Pärnun kylpylässä

Monen monta kertaa olemme Virossa käyneet ja monta kertaa myös omakotiyhdistyksen reissulla. Nyt lähdimme viikoksi Pärnuun kylpylä Estoniaan. 
Matkalle otin tottakai mukaan käsitöitä. Ihanasta Katian Merino Sportista aloitin pääpannan neulomisen. Harmittavasti se jäi kuitenkin kesken – lanka loppui juuri kun saavuimme satamaan.  

Matkalla pysähdyttiin kahvilla, mutta ennen laivaan pääsyä tuli jo nälkä.

Matkustimme Eckerö Finlandialla ja totesimme, että ruuat oli ”hienoja” verrattuna aikaisempiin kokemuksiimme esim Mega Starilla, mutta joku oli vikana, kun mikään ei minun suussani maistunut hyvältä.

Kuten aina, niin nytkin tilasin pyörätuolikuljetuksen. Tämä oli kyllä pelottava kokemus. Tuommoinen juna! Tuli tunne, kuin olisi vuoristoradalla. Huiiii….

Tallinnasta Pärnuun – matkalla ehdin jo aloittaa toisen työn. Tästä tulee sukka Regian langasta.

Hotelli osoittautui hiukan vaatimattomaksi. Saatavilla ei ollut shampoota tai hoitoainetta. Puhumattakaan muista tarvikkeista. Apua, miltä mun mummokihara näytti, kun pesin sen saippualla. Oli pakko keksiä badhairday-ratkaisu:

Tässä muutama kuva hotellin 8. Kerroksen kahvilasta.

Kovin tarkkaa ei ole arkkitehtuurin kanssa, kun rinnakkain saa rakentaa kovin erilaiset pytingit: moderni laatikko ja pitsihuvila.

Onpa jännittävää painaa julkaise-nappia, sillä olen kirjoittanut tämän ensimmäistä kertaa kännykällä. Yksisormijärjestelmällä. Jos onnistuu, niin jatkan selostusta, sillä aikaa täällä ainakin on…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top