Joulu meni jo

Tämä joulu oli lyhyt. Se loppui ennen kuin oli oikein alkanutkaan. Tänään meiltä siivotaan koristeet ja ylimääräiset jouluvalot pois. En tiedä, vaikutti se, ettei oikeaa kuusta ollut ollenkaan, etten päässyt lainkaan joulufiilikseen. Tytär, joka on aina halunnut OIKEAN kuusen, totesi nyt, että ehkä tyytyisi jo MUOVISEEN. Että parempi sekin, kuin ei mitään.

Ensin en saanut minkäänlaista joulun tuoksua huoneisiin, kun vaaleanpunaiset hyasintitkaan eivät tuoksuneet yhtään miltään. Joulun jälkeen ostin nämä sinivioletit, ja vaikka Tokmannin ovatkin, kukoistivat tosi kauniisti, kauan ja tuoksuivat huumaavasti!

Pääsi vanha Arabian fasaanikulhokin esille. Taitaa olla muuten ihan mahdotonta löytää tähän kansi?

Olen poistanut kaiken sinisen koristelun käytöstä. Entisessä kodissa sitä oli useammassakin huoneessa. Tämä Iittalan pikkuruinen Aalto-vaasi kyllä sopii tähän asetelmaan. Ja toki Suomen juhlavuonna sitä voisi enemmänkin käyttää – vaikkei muuta sinistä olisikaan.

Amaryllis yllätti tänä vuonna iloisesti. Samanaikaisesti oli 8 kukkaa täydessä terässä.

Vaikka yksi kukka näytti olevan aivan kaktipoikki, se kuitenkin piti pintansa ja kukki täydeltä terältään. Onneksi en mennyt sitä poistamaan!

Tällaisen tonttunäkymän tyttäreni ”stailasi” nojatuoli näkymäkseni.

Siinä ne vielä nököttävät hiipat tanassa, 
mutta muutama tunti, niin piiloutuvat pahvilaatikon uumeniin. 
Kunnes taas ihan kohta otetaan esille.

ps. yksi avustajistani pudotti (ja se meni rikki) tuollaisen jalallisen lasiesineen, jossa voi polttaa tuikkuja. Olen rakastanut tätä kolmikkoa, joka nyt näyttää nysyltä. Tämä ei ole mikään design esine ja muistaakseni niin monen vuoden takaa, ettei enää ole kaupoissa. Jos joku löytää kirpparilta, niin olisin kovasti kiinnostunut ostamaan – tuon pienemmän.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top