Syksyn satoa

Kuten olen jo kertonutkin, minä olen meidän perheen turhake.

En ole hyödyksi kotona. Ainakaan juuri nyt, kun en kykene siivoamaan, kantamaan pyykkejä enkä mitään muutakaan. Ruokaa en ole laittanut vuosiin, yleensä leivon korkeintaan kerran vuodessa jne…Yrittäjän kiireinen elämä on toinen syy osallistumattomuuteeni. Ja kolmas on se, että mieheni laittaa paljon parempaa ruokaa ja vielä tykkää siitä – siis siitä ruoanlaitosta.

Mieheni on se, joka tekee kaiken – siis myös säilömisen. En muuten edes tiedä, mitä kaikkea meidän hänen mökillään puutarhassa kasvaa. Viime reissulta kotiutui tällaisia.

Omenoita, luumuja ja  viinirypäleitä
Aika jänniä nuo pikkuruiset viinirypäleet. Tähän mennessä ne on syöty suihin, mutta ehkä niistä jotain voisi valmistaakin tai säilöä.
”Joku” on tehnyt myös lauantaisiivouksen eilen, mutta minun virkkausnurkkaukseni on näköjään jätetty sillensä. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin mustavalkoharmaa sisustus on nyt muodissa, varsinkin hiukkasella punaista piristystä. 

Tuosta on hyvä jatkaa. Koreja täytyy tehdä paaaaljon, mutta jos sormet kipeytyy liiaksi, on hyvä välillä tehdä jotain kevyempää. Sitä varten otin esille Karnaluksista ostamani villalankapussukan. Kympin uutiset olivat jo tulossa, enkä ehtinyt mitään ohjetta etsiä (mutta jotain piti saada käsille) joten aloitin tavallisen pipon ilman mitään erikoisuuksia. Lanka onneksi olikin sopivan ”tweediä” joten ei siihen kummempia tarvitakaan…

Tänään meillä syödään omenapiirakkaa ja nyt kuuluu olevan kahvinkeitin porisemassa!
OIkein leppoisaa sunnuntaita myös teille!
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top