Trendikkäitä näppipyyhkeitä

Korjausompelun lomassa olemme ehtineet vain vähän muuta tekemään, mutta näppipyyhkeitä urakoimme enemmänkin kuin asiakkaan tilaamat 6 kappaletta. Näitä olikin oikein mukava ommella, vaikka teimmekin työn lähes liukuhihnaperiaatteella. Valmiista kaitaliinakankaasta ompelu oli helppoa ja lisäksi keksin uuden tavan yhdistää ylä- ja alaosa toisiinsa. Että olenkin vaikeimman kautta tehnyt kaikki nämä vuodet!

Pyyheosa on puuvillaa. Trendikkäästi musta-valko-harmaaseen sisustukseen sävytettynä. Romanttisen sisustuksen ystäville löytyy pitsiä, leveää tai kapeaa. En tiedä, vieläkö tähdet on suosittuja – ainakin viime vuosina niitä on näkynyt. Tässä tarjolla napakasta kaksipuolisesta kankaasta joko tumma tai vaalea puoli päälleppäin.

Ensimmäinen koekappale ei aivan onnistunut, joten sain pyyhkeen itsellenikin, omaan keittiöön sopivan! Tunnetustihan suutarin lapset on ilman kenkiä ja sitä rataa….

Näppipyyhe on tarkoitettu mihin tahansa tankoon ripustettavaksi: kaapin oven ripaan tai essun nauhaan, mutta meillä se roikkuu uunin luukun tangossa. Napin ompelen vähän fiiliksen mukaan, joko eteen tai taakse. Aina en ”jaksa” ommella napinläpiä, vaan ompelen päähän nauhan lenkiksi.

Nämä onnistuivat mielestä huippuhienosti. Tässä on oikein oiva tuliainen tai pikkulahja.

 Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top