Ensikosketus batiikkiin – kannatti

Impulssiostoksena tukkuliikkeen edustajalta tilasin kaksi batiikkikangasta. Toinen on väritykseltään lämmin ja toinen kirkkaampisävyinen. Ensin näytti siltä, etten ehdi niistä mitään työstää, mutta sitten asiakas tilasi tunikan tästä kankaasta. Onneksi, sillä tämä on tosi mukava ommeltava. Uskon, että myös kiva käytössä, helppo silittää ja hengittävä materiaali. Koska kuva ei välitä tuntumaa, kerron, että tämä batiikki on 100% puuvilla, muttei ole sellaista ohutta, pehmeää, vaan ennemminkin ”kahisevaa”. Kangas on 160 cm leveää.

Tuo vanha silitysrauta on kerrassaan mainio paino. Sen kanssa saa kankaan pysymään pöydällä ja kahvasta sitä on helppo siirrellä. Sitä paitsi tällä kertaa se sopi sävyihin, joten oli pakko ottaa kuvaan mukaan.

Tässä näkyy tunikan tasku, paitsi ettei oikein näy – niin hyvin se sulautuu kuvioihin.

 

Tässä toinen sävy kankaasta.
Otin kankaita kokeilumielessä vain muutaman metrin, joten myyntiin sitä ei taida riittää. Tai noh, jos joku ihan välttämättä haluaa yhden tunikallisen. 17 euroa metri + postikulut. Kuten jo mainitsinkin, kangas on 160 cm leveää, joten yhdestä pituudesta tulee isokin tunika. Leikkasin jo itselleni – paitsi, jos joku ehtii sen napata ennen – jotta pääsen kokeilemaan, millainen on käytössä, rypistyykö jne.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top