Maalaisromanttiset näppipyyhkeet

Jostain kummasta kumpusi tänään ompeluinnostus. Päätin tehdä kesämyyntiin pellavaisia näppipyyhkeitä. Nämä ovat yksi parhaista myyntiartikkeleista Pellavasydämessä. Moni ostaa tuliaisiksi, kun ovat hinnaltaan kohtuullisia.

Aiemmin tein näitä pikkupyyhkeitä ainoastaan froteesta, kunnes yksi vakkariasiakkaistani ihmetteli, ettei Pellavasydämessä pellavaisia keittiöpyyhkeitä ole. Tottakai minä toiveen toteutin. Tällä kertaa ompelin vähän erilaisia. Ja lähes kaikki erikokoisia. Yksi tykkää pitkästä, toinen pätkästä. Tuo koriste/kiinnitysosa on puuvillaa. Näin ollen sen silitys on helpompaa. Osaan laitoin pitsiä, osaan en.

Keksin näille oikein tyylisuunnankin – eikö olekin ihan selvästi MAALAISROMANTTISTA tyyliä? Ja vähän rouhealla twistillä, kun ovat vielä silittämättömiäkin…


Tämä ei ole ollenkaan minun oma keksintöni, mutta mallin olen kehitellyt itse – toki voin hyvin kuvitella, että joku muukin myy tämänmallisia. Onhan näitä jo vuosia käsityöläiset valmistaneet ja myyneet.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top