Musta-valkoinen keinutuolinmatto

Pellavasydämen pikkuruisessa takahuoneessa on kangaspuut. Niihin pääsee myös asiakkaat kutomaan. Nurkkaus on ihan liian ahdas tila keittiön perällä. Niin ahdas, ettei leveälanteinen edes mahdu kääntämään tukkia. Onneksi harjoittelija Veera on hoikka, joten häneltä se kyllä käy. Veera on opiskellut kankaankudontaa Mynämäen Käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa ja osaa homman täysin itsenäisesti. Enkä minä edes neuvoa osaisi, mutta Pirkko kyllä.

Eilen tuli valmiiksi musta-valkoinen keinutuolinmatto, jonka Pirkko oli aloittanut Veera teki loppuun. Pituutta sillä on 170 cm. Matto kudottiin kahdella trikookuteella, toinen jousti enemmän kuin toinen. Reunat tuli tosi siistit.

Tässä sovitettuna omaan keinutuoliini:

Hinnaksi laitoimme 85 euroa.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top