Uusi työkalu

On se työkalu. Kännykkä nimittäin. Päivittäin käytän työssäni. Yksityiselämässä nykyään aika harvoin. Vanha oli oikeasti vanha, akku lopahti tosi nopeasti, eikä sillä päässyt instagramiin. Nyt uuden myötä vasta oikein käsitän, miten vaivalloista vanhan vehkeen käyttäminen oli.

Viime vapaapäivänäni mietin, miten käyttäisin aikani. Päätin mennä katselemaan ja ihmettelemään uusia puhelimia. Ei ollut selvää käsitystä millaisen haluan. Nettiä pitäisi pystyä katselemaan vaivattomasti, Instagram-mahdollisuus, kohtalaisen hyvien kuvien siirto blogiin – siinä ne tärkeimmät.

Asiantuntevaa asiakaspalvelua
Poikkesin siis paikalliseen VSP Shop:iin.
Olin todella tyytyväinen myyjään. Ei mikään hymyilevä (mitä kyllä arvostan), mutta asiansa osaava asiakaspalvelija. Hienosti kartoitti käyttötarpeeni. Kysyi hintaryhmän – ei niin, että ”minkä hintaista ajattelit?” (mihin on vaikea vastata, koska ei tiedä, minkä hintaisia ne ylipäätään ovat) vaan ”mikä hintaluokista vastaisi parhaiten toivettasi, 100, 300, 500 vai 700 euroa?” Valitsin sen 300. Sitten minulle tuotiin 3 erilaista vehjettä ja myyjä esitteli niiden ominaisuudet vertailulla. Siitä oli helppo valita omani. Samsung Galaxy A3 6. Tarkoittaakohan tuo A sitä Androidia? Semmoinen siellä ainakin on. Sekin on myyjän ammattitaitoa, ettei minun tarvinnut nolostella tietämättömyyttäni.

Hinta oli jonkun verran yli 300. Kerroin, että tulen ostamaan, jahka saan laskupinoni vähän pienemmäksi. Tähän myyjä tarjosi DNA:n maksuohjelmajotain – lähinnä mieleeni tuli osamaksukauppa. Ja yllätys, yllätys, sillä tavalla sain kaupat alle 300 euroa. Eikä heti tarvinnut maksaa yhtään mitään, eikä maksulle tule korkoa. Ihmeellistä.

Tässäpä putkahtikin mieleeni, että nyt pitää käydä tänään ostamassa suojakuoret. Kaupassa ei ollut yhtään sopivan kokoista, mikä kyllä ihmetytti.

Ollenkaan kaikkea en vielä osaa, hyvä jos vastata, kun tuo värkki soittaa outoa säveltään. Tytär tullee äitienpäiväviikolla käymään ja neuvomaan sen Instagramin luomisen ja käyttämisen. Jännittävää!
Pienet asiat tekevät arkisesta työstä helpompaa, niinkuin nyt sekin, että joka kirjaimelle on oma näppylänsä, hih! Ja näyttö on sen verran iso, että minäkin pystyn nettiä lukemaan.

Onko lukijoilla kokemusta tästä valitsemastani kännykästä – älypuhelimestä? Oliko hyvä kauppa, vai olisitko sinä valinnut toisin?   Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top