Hyvää oloa kalasta

Viikon verran olen hyvillä mielin todennut kuntoni olevan normaalia kivuttomampi. Edes neljän tunnin seisoskelu sukkakurssilla ei aiheuttanut kummempaa kipua. Normaalisti 10 minuuttia seisomista tekee polven kovin kipeäksi.

En oikein käsittänyt, että mikä voisi olla ”syynä” kun uimahallijumpankin olen jättänyt pois liukastumisen pelosta. Muuten arki on ollut ihan tavallista. Avustajan ja harjoittelijan ansiosta olen selvinnyt työstä liikoja rasittamatta.

Sitten se välähti!

Lankesin puhelinmyyjän tarjoukseen ja tilasin kalaöljykapseleita. (Ja alushousut myös, mutta niistä ei kannata sen enempää mainita) Suhtaudun erittäin suurella varauksella näihin ilmaisiin näytteisiin ja tässä pelossani laitoinkin heti netin kautta peruutuksen. Hävitin vielä pakkauksenkin, kun ajattelin, etten moista humpuukia…

Mitään muuta selitystä ei ole. Olen nyt kolme viikkoa syönyt noita kapseleita aamuin illoin yhden. Tänään kävin apteekissa ja kyselin farmaseutilta asiasta. Kyllä, toisilla kalaöljy auttaa nivelkipuihin. Heidän vastaavassa tuotteessaan on myös glugosamiinia mukana ja sen tiedän vanhastaan auttavan polveni kipuihin. Olen ostanut sitä tuotenimellä Arthryl.

Ostin nyt kuitenkin apteekin tuotetta, mutta jatkossa otan selville tuon postimyyntituotteen ja teen hintavertailua. Sen televisiomainoksenkin voisin nyt kuunnella tarkemmin.

En siis ihan varmuudella voi sanoa, että tämä on ”syyllinen”, mutta todennäköisin syin… Ja onhan se niin, ettei kalaöljyn syömisestä kai mitään haittaakaan voi olla – päinvastoin. Joten ehkä uskallan suositella muillekin nivelvaivoista kärsiville kokeiltavaksi.

Onko sinulla kokemusta kalaöljystä? Mistä sinä hankit tuotteen?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top