Aurinkoinen maanantai

Minä pidän maanantaipäivistä. Maanantai on suurten lupausten päivä, uuden aloituksen päivä ja minulle usein myös vapaapäivä. Maanantaina on hyvä aloittaa laihdutus, remontti, siivous tai mikä tahansa projekti. Uusi viikko ja uudet energiat.

Juuri nyt aurinkoi paistaa lämpimästä – ainakin tänne sisälle. Olen herännyt levänneenä (yli 10 tunnin nukkumisen jälkeen) ja tiedossa on mukavaa haastetta. Olen ilmoittanut sukkakurssin alkavaksi klo 13. Olin luvannut joillekin asiakkaille sellaisen pitää, mutta se siirtyi ja siirtyi ja nyt on taas liian myöhäistä. Mukaan on tulossa vain ehkä 3 oppijaa. Ehdin siis opettaa kädestä pitäen.

Illalla on sitten itselleni kurssi – viime maanantaina alkanut kansalaisopiston kassikurssi jatkuu tänään ja vielä ensi maanantainakin.

Löysin vielä avaamattomasta muuttolaatikosta nämä sulavalinjaiset kynttilänjalat. Blogeissa nähnyt mallin ja toteutin nyt itsekin idean katkaista nuutuneet kukkaset ja laittaa ne vielä jatkoajalle noiden kaunottarien syvennykseen, mihin mahtuu  vettä ihan sopivasti.

Aurinkoa ja iloa sinunkin päivääsi
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top