Tuubihuivi

Alize Angora Batik Simli -langassa on sopivasti kimallusta. Yleensä se on hopeanväristä, mutta ruskeaan lankaan on laitettu kullanvärinen säie. Tässä asiakkaan tilaama tuubihuivi, joka liukuvärjäyksen ansiosta on monenvärinen, riippuen siitä, minkä kohdan asettaa eteen.

Kerässä on 100 grammaa ja se riittää tällaiseen huiviin, jonka saa kahteen kertaan kiedottua kaulan ympäri. Kerän hinta Pellavasydämessä on 5,50 euroa. Neuloin tämän pyöröpuikoilla nro 6 mm. Tulos on ihanan höhheliä. Silmukoita loin 56.

Hävettää, joten en edes kerro, mihin hintaan lupasin näitä asiakkaalle tehdä. Ja koska hinta on halpa, tottakai asiakas haluaa useamman! Koskahan sitä oppisi?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top