Nyt tarvitaan muurauslankaa!

Facebookin kässäryhmissä on nyt hittimateriaalina muurausnaru eli luotilanka. Sana on kiirinyt ja Biltemassakin jo tietävät, mitä naiset tarkoittavat, kun lankaostoksille tulevat. Minäkin kävin Tyksiin mennessäni ensin Raision Biltemassa. Myyjä kertoi, että heille oli joku asiakas lähettänyt sähköpostilla kuvankin virkkaamastaan korista.

Muutaman kuvan olen minäkin nähnyt, mutta oma tuntuma lankaan on vielä kokematta. Ostin kaikkia kuutta väriä ja pääsiäistä varten vähän useamman keltaista. Jos vaikka pääsiäsiliinan itselle virkkaisi – tai kaksi tablettia ruokapöydälle. Lanka on 100 % :sta nailonia, joten se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

Ne, jotka tölkinnipsutöitä tekevät, varmaankin riemastuvat näistä hemaisevista väreistä. Käsittääkseni tämä lanka olisi siihen omiaan.

Biltemassa MUURAUSNARU maksaa  2,89 euroa rulla ja siinä on 120 m. 
Tuo 3,0 mm koukku tuntuu äkkiseltään sopivalta. 
Mieluummin iso kuin pieni koukku, sillä liian pienellä langasta lähtee helposti sääpuolia.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top