Harmaat pitsipolvarit Tundrasta

Olen viimeismmät neuletyöt tehnyt ihanan ihanasta Tundra-sukkalangasta. Se on suloisen pehmeä työstää ja toivottavasti myös käytössä tuntuu yhtä kivalta.

Aiemmin esittelin luonnonvalkoiset pitsipolvarit, joihin sain tilauksen facebookin käsityöryhmästä. Asiakas kyseli tekijää kuvan mukaisille sukille. Lupasin tehdä ja samalla sain toisenkin tilauksen.  Kuvan perusteella tein oman ohjeen asiakkaan toivomuksen mukaisesti.

Myönnän auliisti, että looginen ajatteluni on heikkoa. Tai niinkään ajattelu, mutta hahmottaminen… Ensimmäinen pari onnistui luontevasti, mutta tämä toinen. Purin useampaan kertaan. Ongelma oli kääntää nappilista peilikuvaksi. Ensin neuloin kaksi samanlaista sukkaa. Tein toisen uusiksi ja siihen nappilista tuli kyllä oikeaan paikkaan – mutta aukesi väärään suuntaan.

Voi ei!

No nyt on nappilista oikein…

Tähän sukkaan on tulossa ohje, jahka saan sen kirjoitettua ymmärrettävään muotoon
 
 Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top