Asiakkaan tuubihuivi

Tänään putiikkiin tuli nuori neitonen aivan ihana tuubihuivi kaulassaan. Niin muhkea ja tyylikäs. Olipa hauska kuulla, että oli meiltä ostanut langan. Alize Country. Huivi oli hyvin säilynyt, pitänyt ryhtinsä.

Tuubi tehdään ranneneulonnalla 15:llä silmukalla noin metrin mittainen pätkä. Päät yhdistetään. Tähän huiviin meni lankaa puolitoista kerää. Pellavasydämessä on useampia värejä valittavana, tuo tumma luumu voisi olla hieno musta-harmaan vaatetuksen asusteena.

Saimme luvan julkaista kuvan – tässä ”apulaiseni” Katariinan kaulassa.

Kuulemma menee puoli tuntia tällaisen neulomiseen. Mutta ensin täytyy käydä pissalla jne. sillä puoleen tuntiin ei sitten voi tehdä mitään, kun kädet on kiinni työssä.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top