Piposunnuntai

Jäin viikonlopuksi yksin, kun mieheni lähti mökille. Olen huilannut. Nyt on tullut tarpeeksi pötköteltyä, kun turvotus jalassa on jo lähes laskenut.

En toki pelkästään pötköttele, vaan teen ”töitä” samalla. Kolme pipoa tuli valmiiksi. Voivoi, ei tässä kuvassa erotukaan kauniit ruskan värit luonnollisesti. Tässä on tasaraidat oranssia, punaista ja beessiä. Lanka on Damaris, jonka myyn pois eurolla 50 grmman kerä. Ihanan pehmoista villasekoitetta.

 

Tässä näkyy hassusti mallin päänahka läpi. Lanka on oikein ihastuttava Katian Peru. Tekisi niin mieli tehdä tästä langasta joku villatakki. Tässä minun oma mallini, jolla teen nykyisin lähes kaikki pipot. Ohje vaan on edelleen viimeistä silausta vaille. Aina vaan pitää tarkistaa, että onko se nyt oikein. Alla sama malli.

Tämä Alize-kukkalanka on meillä oikein suosittua. Olen tehnyt siitä jo näin montaa eri väriä.

Huomenna nousenkin pystyasentoon, sillä on tunikan ompelun aika. Ja vähän korjausompelua.

Leikattu jalka jatkaa vaan paranemistaan. Joka päivä tuntuu paremmalta. Kuinkahan hyväksi lainkaan tuleekaan?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top