Uusi kone ja kaikki…

Kyllä mun nyt niin kelpaa! Uudessa kodissa on elämä lähtenyt rullaamaan, vaikka pientä totuttelua onkin: kaapit aukee väärään suuntaan, uusia hanoja ei osaa käyttää, pyyhkeille ei ole paikkaa jne.

Mutta mulla on uusi pöytäkone ja se toimii kuin ihmisenmieli, jopa nopeammin kuin mun sormet. Nyt sen vasta huomaa, miten paljon meni aikaa odotteluun, kun vanha ja väsynyt kone yritti viimeisillä voimillaan availla sivuja ja tiedostoja. Harmi tietysti se, että kaikki kuvat, sähköpostiosoitteet ja tekstit ym. on menetetty vanhan koneen tilttaamisen myötä.

On tämä elämä helppoa, kun koti ja työ on samassa talossa. Oven vaan aukaisen ja olen työpaikalla. Mua ei ollenkaan haittaa, että vapaa- ja työaika menee sekaisin. Mun omaa kaikki. Ei tarvitse enää kanniskella painavia laukkuja edestakaisin, eikä ole enää tarvikkeet väärässä päässä, kun kaikki on tässä.

Tällaisen tekstin laitoin toiseen blogiin:

Makuuhuoneen sisustaminen edistynyt…

Olemme nyt muuttaneet uuteen kotiin. Kolme yötä on nukuttu ihan hyvin.

Erittäin tyytyväinen olen makkarin tapettiin ja melkein tyytyväinen verhoihin, mutta sängynpeite askaarruttaa. Pitkään ailahtelin mustan ja valkoisen välillä ja päädyin mustaan. Nyt se kuitenkin näyttää liian synkältä. Toinen puoli peitteestä on harmaa.

Mitä mieltä sinä olet, vaihdanko valkoiseen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top