Pieni pettymys

Nukuttiin sitten ensimmäinen yö uudessa kodissa. Tosi kivalta tuntuu, vaikka pienen pettymyksen koinkin. Olin ostanut hienot pellavalakanat: pussilakanat, tyynyliinat ja vielä koko sängyn mittaisen aluslakanankin. Minun mittapuuni mukaan kalliit, vaikka 30 prosentin alennuksessakin olivat. Yli 200 euron setti.

Laitoin niitä sitten paikoilleen ja huomasin, ettei se iso alulakana ollutkaan, vaan iiiiiso pussilakana. Noh, ei kai se haittaa, ompahan kaksinkertainen…. Sitten pussilakanat. Mutta nepä sitten ei olleetkaan pussilakanat, vaan aluslakanat! Olisin siis päässyt halvemmalla tekemällä itse omista pellavakankaistani, ompeluhommiin kun kuitenkin joudun.

Ennen vanhaan nukuttiin kyllä peitto ja irtolakana -systeemillä, mutta nytpä ei oikein tahtonut saada nukuttua, kun lakana huiteli ties missä.

Ensi yönä täytyy tyytyä vanhoihin kukkalakanoihin. Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top