Himalayaa yömyöhään

Ai, miten kivaa kkun voi milloin tahansa poiketa työpaikalleen. Siis niinkuin ihan yhtäkkiä, kun saa jonkun inspiksen.

Nytkin tuli mieleen, etten muistanutkaan kuvata virkkaamaani lippapipoa, joka valmistui tänään. Siitä paikasta siis kuvaamaan. Illalla myöhään, joten kuvat on yökuvia. Aika hieno tausta näyteikkunalla, kirkko on tien toisella puolella.

Kokeilin Himalaya Denim-lankaa ja tykkään kyllä kovasti. Pehmeä, vähän samettisen tuntuinen. Tämä on harvoja liukuvärjättyjä lankoja, mitä meillä on puuvillaisina. Tästä täytyy kyllä ottaa muitakin värejä myyntiin. 100% puuvilla, puikkosuositus 3,5 mutta minä virkkasin pienemmällä koukulla, taisi olla 2,5. Kerästä, 50g, tulee lankaa 140 metriä ja se riittää tähän lippapipoon, joka mahtuu kyllä minullekin, mutta sopii paremmin tälle nukelle.

Huomenna on vapaapäivä ja uuden kodin ”sisustaminen” = järjesteleminen jatkuu. Lisää kuvia siitä.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top