Melkein sormivirkkausta

Ohikulkiessani hoksasin (taas kerran) tyhjän panttina olevat röyhelölangat. Tällä kertaa välähti mielessä, että TÄSSÄHÄN SE ON! Paksu lanka sormivirkkaukseen – tai jopa rannetyöskentelyyn. Oottekos kuulleet niistä? Yhden huivin olen sormilla neulonut, mutta todennut, ettei ole mun hommaa.

Aloitin kuitenkin tämänkin virkkauksen sormilla, mutta tällä kertaa keskeytin, kun mietin, että mitäs sitten jos tulee asiakas kesken kaiken? Vaihdoin sukkapuikkoihin. Kympin puikoilla neuloin ensimmäisen kerän. Sitten muistin, että onhan meillä nro 15 pyöröpuikkoja, jatkoin niillä. Paljon parempi, kun on löysempää. Ranteilla tulis ehkä kaikkein parasta?

Ongelmaksi jälleen kerran muodostui neuleen kiertyminen rullalle. Ei siinä mikään auta, menköön rullalle! Näytän sitten kun saan tämän valmiiksi. Valitsin tuollaisen karkkivärin, kun asuni ovat nykyisin niin kovin musta-harmaasävyisiä. Vähän piristystä edes!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top