Silmälasit on tärkeät

En tiedä, mikä hulluus muhun tänään iski. Kävin Talouspörssistä ostamassa narsisseja – ja samalla paljon muutakin. Eksyin lukulasien hyllylle ja valitsin yhdet. Sitten toiset, sitten kolmannet, neljännet – kaikkiaan seitsemät lasit! Valitsin kaikki ne värit, mitkä hiukankin sopivat garderoobiini. Eikös vainenkin silmälasit kuulu valita vaatteitten värin mukaan. Kyllä.

BTW, huomaan, että viime aikoina vaatekaappini on muuttunut sisällöltään musta-harmaa-sävyiseksi. En ole tietoisesti muuttanut väriä, eikä musta edes sovi minulle, enkä edes ole masentunut, että siksi mustaa valitsisin. Näillä erikoisvärikkäillä laseilla onkin sitten hyvä vähän säväyttää arkiasua.

Kaikki nämä lasit maksoivat vitosen molemmin puolin, eli yhteensä noin 35 euroa. Luulis taas vähäks aikaa löytyvän lukulasit, ne kun tuppaa koko ajan hukkumaan.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top