Kyllä ohjeita on

Olen pikkuhiljaa henkilökohtaisen avustajan kanssa tehnyt muuttoa uuteen kotiin. Tai ei oikeastaan vielä kodin puolelle. Nyt on lähes kaikki käsitöihin liittyvä siirretty. Viimeisimmäksi käsityölehdet ja -kirjat. Tämä hylly on kaupan puolella heti ulko-oven vieressä. Vielä nämä on järjestelemättä, mutta kovin on ollut suosittu. Minulla on kaikki Suuri Käsityökerho -lehdet 70-luvulta asti tallessa. Sikinsokin kansioissa, laatikoissa ja pinoissa.

Nyt pitäisi keksiä hyvä systeemi näille. Itseäni on palvellut sellainen jako, että laitan eri laatikkoon kesäkauden ja talven lehdet. Erikseen virkkausmallit (esim. Kauneimmat Käsityöt) ja taas ompeluideat. Lisäksi täytyy varmaan ottaa huomioon lehtien ikä – ehkä vuosikymmenittäin?

Olen antanut näitä lehtiä asiakkaille lainaksi. Toiset ottavat itselleen kopioita, jotkut ehkä vain selailevat ja inspiroituvat. Pääasia, että tulevat käyttöön ja hyödyksi.

Toisaalla, ”konttorin” puolella on kaikki käsityökirjani. Niitäkin lähes täysi hyllykkö.

Kävin tänään Turussa kädentaitomessuilla. Aika niukat oli. Ehdin ja jaksoin kiertää Antiikkimessupuolen myös. Melkeinpä kahteen kertaankin. Ostin ainoastaan yhden käsityökirjan, yhdet helmet ja yhden tuotteen (tai siis 5 kpl) myyntiinkin. Esittelen sen erikseen, jahka taas löydän edes yhden kolmesta kamerastani.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top