Tieto varmistuu verestä

Syömiseni eivät ole valon kestäviä. Itselleni en edes uskottele syöväni terveellisesti. Ei, kahvi ja keksi ei ole minkään mittapuun suotavaa, varsinkaan pitkin päivää ja päivästä toiseen.

Kävin tänään Tyksissä mm. kuulemassa verikokeiden tuloksia. Lähestulkoon hyvin olivat asiat, hemoglobiinikin oli noussut jo 124:ään. Sairaalasta lähtiessähän se oli vain 101. Niistä tuloksista paljastui kaksi asiaa. Muistaakseni se oli Natrium, kun oli koholla. Tästä hoitaja tiesi, että juon vettä liian vähän. Totta, myönnän. Vaikka kuinka tiedän, että vettä tulisi juoda jopa 2 litraa päivässä, en juo. Eikä sen kuulemma tarvitse olla vettä, mutta nestettä kuitenkin.

Toinen oli muistaakseni Kalium (tai joku muu), joka taas oli liian alhainen. Se kertoi, että en syö proteiineja tarpeeksi. Näin ne paljastuivat heikkouteni. Jonkunlaista ruokavalioremonttia tässä on siis ruvettava tekemään. Mikä siinä on, ettei ihminen ymmärrä omaa parastaan?!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top