Hahaa – löytyihän se!

Mun ihan ensimmäiseksi hävinnyt kamerani löytyi tänään! Edellissyksynä – melkein puolitoista vuotta sitten –  kamera joutui hukkaan erään ulkokuvauksen jälkeen. Kaikki paikat haettiin autoa myöten, mutta viimein luovutin. Ajattelin, että olin jättänyt kameran jonnekin ulos ja joku muu on sen löytänyt. Mutta tänään, kun avustaja tyhjensi käsityötarvikkeita yhdestä harvemmin käytetystä kaapista, kamera löytyi muovipussukasta, johon se ei todellakaan olisi kuulunut!

Nyt on enää yksi kamera hukassa.

Tässäpä esittelen hukkamassani kamerassa olleet kuvat. Sain tilauksen nukketeatterin taitaja Kerttu Aaltoselta. Hän on alunperin päiväkodintäti ja on jo vuosia tehnyt paljon työtä lastenteatterin hyväksi. Täällä hänen facebook-sivunsa. Olen tehnyt Kertulle jo useamman esiintymispuvun.

Nyt minun oli määrä tehdä keskiaikainen puku. Tein aluspuvun ja hupullisen liivihameen pellavakankaasta. Otin kyllä selvää aidoista keskiaikaisista naisten puvuista, mutta tämä on aika lailla sovellettu versio.

Aluspukua voi pitää yksinäänkin. Reunat on koristeltu valmiilla nauhalla.
Olisi tuota mekko nyt voinut vähän silittääkin, vaikka pellavaan kyllä kuuluukin tietty ryppyisyys. 

                                                 Hupusta roikkuu erivärisiä nauhoja.

 
Huppu on kaksinkertainen. Sisäpuolen punaisen voi halutessaan kääntää näkyviin.

Kiilojen etusaumaan on upotettu taskut.
Toisilta se käy tuo poseeraaminen ihan luonnostaan!
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top