Loistavaa!

Jos facebookin neulomisryhmiä on uskominen, niin heijastavien pipojen käyttäminen – tai ainakin niiden neulominen – on nyt juuri trendikästä. Novitan heijastava lanka myytiin monesta paikasta loppuun ja lisää kysellään Pellavasydämestäkin. Kun en Novitan lankoja lainkaan myy, piti kysellä muualta.  Nyt meiltä löytyy Coatsin Lumio -lankaa neljässä värissä. Tämä lanka on kertakaikkiaan keinokuitua ja siinä kulkee kokoajan mukana heijastava säie.

Millään en saanut kuvaan violetista langasta oikeaa sävyä. Tässä kuvassa se näyttää siniseltä, mutta ei sitä ole. Vaan siis violetti. Musta, harmaa, violetti ja tuollainen pinkki. Kerässä on 100 grammaa ja siitä tulee pipo. Lanka on jokseenkin paksua, itse neuloin 5 puikoilla, mutta olisi voinut käyttää paljon isompiakin. Nyt piposta tuli hyvin napakka.

Ja tässä taas yksi versio erittäin hyvin päähän istuvasta piposta. On se vaan hauskan näköinen valon osuessa! Minkälaiselta näyttäisi katukuva illalla, kun monella olisi tuollainen pipo päässään? Mielellään soisi koululaisten ottavan tämän muotiasiaksi…

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top