Keittiö edistyy

Olen vieläkin lomalla. Putiikin ovessa on edelleenkin lappu, joka kertoo että ”lomailen 7.1. asti”. Asiakkaita on silti käynyt, kun näkevät valot sisällä ja ehkä joku tunnistaa autonikin.

Olen tehnyt siivoushommia ja antanut itselleni tunnustusta. Niin antaumuksella olen nippeleitä ja nappeleita järjestellyt. Nyt alkaa työhuone olla kunnossa; jokainen laatikko pohjiaan myöten tarkistettu, napit lajiteltu ja jopa narut ja nyörit pyöritelty omiin nöttösiinsä. Ei minun luonteeni mukaista, mutta voi sitä joskus yllättää itsensäkin!

Paljon kivampi on olla töissä, kun mies on samaan aikaan asunnon puolella remonttihommissa. Keittiö on huoneista kaikkein pisimmälle ehtinyt. Voit käydä katsomassa viimeisimmät kuvat remonttiblogin puolelta.
http://pellavasydamenuusineuvolakoti.blogspot.fi/2015/01/edistysta-keittiossa.html

Tässä meidän korkeakiiltoiset kaapit. Hyvin näyttää pinta peilaavan – toivottavasti ei sormenjäljet näy yhtä hyvin? Onko sinulla kokemusta tällaisista, vinkkejä jaettavaksi tai ehkä jopa varoitukseksi?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top