Puikkolaatikko

Joulun alla eräs miesasiakas etsi epätoivoisesti laatikkoa naisväen puikoille. Olin pahoillani, kun en minäkään voinut auttaa. Jätin kuitenkin eilen puusepälle tilauksen ja jo tänään laatikko oli valmis. Mitta tähän otettiin – niinkuin asiakas olisi toivonut – pitkistä puikoista.

Tässä laatikossa on tosi kaunis, käsittelemätön puupinta. Käy ihan sisustuselementistä, ei tarvitse kaappiin piilottaa. Ensin mietin kankaan lisäämistä sisäpuolelle, mutta sekin on turhaa, sillä tästä puusta ei lähde tikkuja! Koristellakin sen voisi, muttei kannata. On niin kaunis tällaisenaan.

Tein lisätilauksen laatikosta sukkapuikoille. Vielä kun keksisi, mikä olisi pyöröpuikoille kätevä säilytin.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top