Kunnolliset työkengät

Viimeistä edellisessä postauksessa mietin työkenkien vaikutusta lonkkakipuihini. Koska ostoksillakäynti on kivaa, poikkesin paikallisessa kenkäkaupassa. Siellä palvelu on ykkösluokkaa, joten huonokuntoisenakin voi kenkiä ostaa. Istut vaan ja myyjä tuo valikoiman eteesi ja sovittaa kengät jalkaasi. Mitään ei tarvitse itse tehdä.

Lähdin etsimään hyvää työkenkää, jossa ykkössijan jakaa nätti ulkonäkö – sen kunnollisuuden kanssa. Kantaa pitää olla, takaremmiä ei saa olla (se on mielestäni ruma, enkä ylety saamaan sitä kiinni). Vaihtoehdot alkoivat hiipua, jolloin piti hyväksyä se takaremmi. Ilman sitä kengät vaikuttivat epävakailta. Loppujen lopuksi ostin kengät, joissa on takaremmi. Ihmisen pitää osata olla joustava periaatteissaan….

Kenkäkauppa Alinaan tullaan kauempaakin ostoksille

Kaunis laatikko, säästän tämän…

Pitkään vertasin tätä punaista siniseen vaihtoehtoon, missä olisi tuo pitsikuvio tullut paremmin esiin. Valitsin kuitenkin tämän punaisen, jotta erottuvat paremmin – väriä saa olla!

Jotta saan tuon takaremmin paikoilleen, tarvitsen pitkän kenkälusikan. Paitsi että turvallisuuden vuoksi sen pitää olla tarpeeksi tiukalla, myös siksi, ettei luista pois paikaltaan, koska käsin en siihen yllä.

Nämä kengät saa kaikinpuolin juuri sopiviksi, sillä jokasen remmin voi erikseen säätää sopivaksi. Myyjä kertoi, että nämä kengät on suunniteltu tarkkaan jalan anatomia huomioiden. Juuri tällaisia työkenkiä taisin lähteä hakemaankin?

Hinta on kyllä huima – 128,90 euroa – mutta yrittäjäalennuksella ja Alinan kanta-asiakaskortilla hinta hiukan tipahti. Hyvästä kannattaa maksaa, eikö niin? Kenkä on nahkaa sisältä ja päältä. Vuori on tosi miellyttävän tuntuista, sen muistan edelliseltä kesältä. Minullahan siis on tätä samaa merkkiä olevat työkengät jo entuudestaan. Pidin niitä kesällä myös paljaassa jalassa.

Ehkä en siis ihan oikeasti ehkä olisi tarvinnut uusia kenkiä, mutta sovittaessani vanhoja totesin, että kyllä se takaremmi vaan aika paljon vaikuttaa. Kenkä pysyy varmasti jalassa ja on vielä turvallisemman tuntuinen.

Jos mihin, ihmisen kannattaa satsata hyviin kenkiin, sillä niiden päällä on koko paino. Aika näyttää onnistuinko tässä kaupassa….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top