Valokranssin ”uusi” ilme

Aika monta talvea jo on valokransseja väännetty. Kymmeniä, ellei satoja paperinaruvyyhtejä on Pellavasydämestä lähtenyt maailmalle. Moni asiakas palaa takaisin hakemaan lisää. On annettu valmis kranssi lahjaksi ja saatu paluupostissa kiitokset ja lisätilauksia.

Pellavasydämen ikkunoissa on erilaisia valo/paperinaru/kransseja myös, tottakai. Viimeisin valmistunut onkin vähän erilainen. Ensin tehdään pala kuin yleensäkin paperinarusta, mutta jatketaan pörrölangalla noin 15 cm pätkä lopuksi. Kun tällainen lieriö käännetään metallirenkaan ja valojen päälle, saadaan lumipalloa muistuttava valokranssi.

Eipä tämä näin kuvassa näytä yhtä hyvältä….

Styrox-renkaista voisi suunnitella lopputalveksi joku kiva kranssi. Sitten kun tämä joulu on riisuttu pois….

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top