Käsitöitä sairaalassa

Olen saanut paljon aikaiseksi maattuani viikon verran sairaalassa. Jo matkalla tein tätä kauluria. Harmi, ettei hoitajilta löytynyt parsinlankaa, joten työt jäävät viimeistelyä vaille.

Kauluri on aukeava. Etsin jotkut oikein kauniit napit tuohon.

Lankana Teeteen ihana Primavera, joka on 100 % merinovillaa. Toisena työnä tein isot miesten villasukat ja niihin melkeinpä ylipitkät varret. Näitä olen jo vilautellutkin.

Lankana näissä Novitan 7 Veljestä. Joku kyseli kommentissaan käsitystäni langasta. Olen lähes aina tehnyt sukat seiskaveikasta, koska en ole paremmasta tiennyt. Langat houkuttelevat tavaratalossa väreillään ja niitä on helppo ostaa muiden ostosten lomassa. Tarjouksia on tosi usein. Kun halvalla ostaa langat, valmiiden sukkien hinta muodostuu kohtuulliseksi. Sukka kestää käytössä, mutta pesutulos ei ole aina mieleinen. Nyt, kun olen kokeillut muita lankoja, tiedän, miten paljon miellyttävämpiä lankoja on olemassa. Eikä haittaa, vaikka ohutta lankaa (esim. STEP) joutuu kauemmin tikuttamaan.

Seuraavaksi on menossa oranssi pipo, mutta se ei ota onnistuakseen. Näytän vasta, kun edes tiedän, miten sen loppujen lopuksi valmistan.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top