Dumpattuna mutta muistan 30 vuoden taakse

Tämäkin aamupäivä meni nukkuessa. Heräsin juuri, klo 14. Eilisiltainen veritankkaus nosti hb:n lukemaan 101. Eli ei vielä auttanut virkistävästi. Nyt odotan tosi jännityksellä bakteerinäytetuloksia. Apua, jos sieltä löytyykin bakteeri! Sit mulle laitetaan subklaavi ja tiputus kestää kuusi viikoa – ei, en haluu…

Kohta lähden käymään kanttiinissa. Ihmisten ilmoille. Jotta varmistaisin, että en haise miltään, ripsautan hiukan hajuvettä. Viimeksi sitä kyllä roiskahti, ja koko ajan häpesin, että HAISEN siltä hajuvedeltä. Tuoksu tässä pullossa on aivan ihana, vaikka se on n. 30 vuotta vanhaa. Olen saanut sen mieheltäni silloin, kun olin ensimmäisessä lonkkaleikkauksessa v. 1984. Olen käyttänyt erittäin harvoin.

Tässä yhteydessä kerron ihovoidekokemukseni. Muistatteko, kun ostin vuoden vaihteessa  kalliit rasvat? No nyt olen kokeillut niitä 9 kuukautta ja palaan takaisin vanhaan tuttuun merkkiin. Näitä käyttäessäni tunnen heti muutoksen. Hyvä, L’Oreal!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top