Jee, huomenna!

 Iltavuoroon tulevat hoitajat kiertävät osastolla. Tänään he tulivatkin hyvien uutisten kera! Nyt oli tullut tulokset bakteeriviljelystä – ja puhdasta oli! Jeeeee, mä pääsen huomenna pois ja ilman mitään antibioottitiputuksia.

Jumpparin kanssa käytiin tänään kokeilemassa porraskävelyä. Ylöspäin se sujui meiniosti, mutta alaspäin….ei mulle iski ”paniikki” . Hento hoitaja tunsi olonsa turvattomaksi ja pyysi kollegan apuun turvaksi. Pääsin siis portaat alas, mutta kovasti epävarma olo siitä jäi.
Jumppari kertoi, että kuuden viikon kuluttua tulee kutsu terveyskeskuksen fysioterapiaan. Kuuden viikon kuluttua saa myös ruveta astumaan täysillä – kivun sallimissa rajoissa.

Omatoimista jumppaa pitäisi nyt jatkaa sisukkaasti. Kaikkein tärkeintä olisi venyttää sekä reisilihaksia että varsinkin erittäin kireitä takareisiä. Vaarana on, että jalka jää koukkuasentoon. Ja sitähän minä en tahdo. Noniin, eksi Vankomysiini-tiputus illalla vielä ja sitten kotiin! Ihanaa! 

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top