Kotona

Ensimmäiseksi viimeinen kuva Tyksistä. Minua kiehtoo tämä ikkunastani näkyvä ”maisema”. Tässä näkyy eri aikakausien rakennustyylejä. Tai onko niitä muuta kuin kaksi: kaunis ja ruma. Onneksi kuvassa pilkahtaa myös kaunis rakennuksen osa.

Aamulla lääkäri kävi kädestä pitäen hyvästelemässä. Erittäin huolellisesti minut valmisteltiin kotimatkalle, sain vaikka minkälaista paperia mukaani. Haavanhoidosta alkaen. Haava on erittäin siisti ja sen voi jo jättää ilman mitään sidostakin. Tikit poistetaan ensi tiistaina.

Jälkitarkastus on 7.1. ja silloin kuvataan pyynnöstäni myös vasen polvi, joka on vihoitellut aika kovasti tämän ajan, kun olen saanut kävellä. Ettei vaan olisi sen proteesi rikki?

Kotiin tulin Kelan invataksilla ja kyseessä oli yhdistelymatka – kiersimme pikkuteitä matkan varrella. Vähän istuminen puudutti, kun en ole sitä pitkään aikaan tehnyt. Lonkka on toki kankea ja hiukkasen kipeäkin. Kotiin päästyäni otin pienet päikkärit, jotka  venyivät useamman tunnin mittaiseksi.

Illalla menin mieheni mukana ”talolle” – hän remppaamaan ja minä kaupalle laskemaan lankoja ja tilaamaan uusia. Tulossa on puuttuvat värit Teeteen Pallas ja Salla -lankaa sekä 100% bambu-lankaa muutamassa värissä. Käytän hyväkseni tukun tarjoaman mahdollisuuden tilata muutakin, kun he lähettävät edellisessä lähetyksessä puuttumaan jääneet langat.

Antibiootti alkaa vaikuttaa närästyksellä, mutta minä näytän sille pitkää nenää ”hähääää, et voikaan mitään, kun tiputus on lopetettu…” Alkaa taas ruokakin maistua normaalilta.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top