Hassua

Tänään siis lääkäri päätti vauhdittaa hemoglobiinin nousua määräämällä veritankkausta. Minun on määrä saada 2 pussia verta = punasoluja. Tyttö tuli sitä laittamaan, mutta ensin pitää mitata verenpaine ja lämpö. Lämpö oli ok mutta verenpaine tosi alhainen, vain jotain 80/50.

Miten voi olla minulla, jolla aina on korkea verenpaine? Sitä paisi, olin juuri ennen mittausta syönyt aimo annoksen salmiakkia, jonka pitaisi nostaa verenpainetta. Nooh, sitten minuun tiputetiin efedriiniä, joka nostikin tosi nopeasti paineet yli sadan ja vertankkaus voi alkaa. Tässä minä siis makaan illan tankattavana: yksi pussi verta kestää tiputtaa tunnin, toinen tunnin ja sen lisäksi tiputetaan iso pussi nestettä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top