Kukkahuivia odotellessa

Tänään oli typerä työpäivän päätös. Odottelin puolitoista tuntia taksia. Taksiasema on näköyhteyden päässä ja huomasin takseja tulevan ja menevän, muttei kukaan tullut minua hakemaan. Takki päällä odotin ja odotin….no sain sentään neulottua kukkahuivin valmiiksi.

Kyseessä on jo vanhempi ”keksintö” Flower color -lanka. Eräs asiakas kävi tällaistä kyselemässä, oli aiemmin ostanut sitä nyt jo lopettaneesta lankakaupasta ja olisi ostanut lisää. Joka paikasta tämä lanka on loppu, mutta löysinpä vaan yhdestä tukusta erään toisen lopettaneen lankakaupan lunastamattoman erän.

Nyt minulla on siis kuutta eri väristä kukkalankaa. Tästä saa helposti näyttävän kaulahuivin tai pipon vain aina oikeaa neulomalla. Nuo kukkatupsut muodostuvat siinä samalla.

Illalla olisi pitänyt tehdä yksi verhotilaus valmiiksi, mutta jotenkin ei nyt huvita. Energia valui siihen odottamiseen. Siirretään siis viikonloppuun. Sinänsä tyhmää, sillä aika loppuu…viikonloppuna on muutama muukin tilaus tehtävä valmiiksi.

Huomenna menen invataksilla käymään Turussa. Tyksin U-röntgenissä minulle tehdään luuntiheyden mittaus. Onko teistä kukaan ollut sellaisessa?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top