Röyhelölangan uusiokäyttöä

Tottahan muistat vielä röyhelölangat, jotka muutama vuosi sitten neulottiin huiveiksi. Silloin niitä nitkutti lähes jokainen ja vieläkin huivit ”roikkuvat” monen kaulalla. Itse kuulun niihin harvoihin, jotka eivät ensinkään ihastuneet tuohon muotivillitykseen. Tai no, ihastuin sikäli, että myin niitä paaaaljon.

Ja niitä muuten on vieläkin paaaljon jäljellä. Vielä ihan trendin loppuvaiheessa tilasin tyhmyyttäni lisääkin…

Nyt niitä on siis iso pahvilaatikollinen ja aina välillä ihmettelen, että mitähän niistä keksisi tehdä. Joku ehkä muistaakin kassit, jotka virkkasin? Tällä viikolla otin taas kerän käteeni ja nytpä kokeilinkin neuloa sitä kuin ainakin lankaa. Tällaista siitä tuli:

Kylläpä tuosta vähän tönkköä tuli, ei ehkä sittenkään kaulahuiviksi? Lyhyempi – kauluri – voisi olla parempi. Tai tyyny ehkä vielä parempi? Torkkupeitto? No ei kai….
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top