Mul’ on vilu

En ymmärrä, mikä mus on vikana, kun aina on vilu! Minä, joka kaikki menneet vuodet olen hikoillut hikoilemasta päästyäni, nyt palelen. Kävin jo ostamassa aikuisikäni ensimmäisen aluspaidan. Varpaatkin on melkein jäässä. Lähdin etsimään lämpimiä tossuja, joilla voisi ”esiintyä” asiakaspalvelussa. Ei ihan aamutossut siis. Löysinkin oikein ihanat, söpöt suorastaan. Eikä muuten ole enää varpaissa vilu.

Nämä tossut on huopakangasta ja nuo valkoiset kuminauhat pitää ne oikein napakasti jalassa. Pohja on jotain kumimaista ainetta, joten eivät ole liukkaat. Korkoa ei pyörätuolissa istuen saa olla, mutta pitoa pitää olla, jotta saa kunnon vauhdit!

Huonot on kuvat ja erilailla värikäsitelty. Kyseessä samat tossut kuitenkin.

Noi ihan kauheet, kastikkeenväriset sukat on lentosukat. Aika hyvin nämäkin vähentävät turvotusta, vaikkeivät kovin tiukat olekaan. Jostain luin juuri äskettäin, että jos tukisukat on helppo pukea jalkaan, ne eivät ole kovin hyvät. Näissä sukissa tiukkuus vaihteli esim. nilkassa ja pohkeessa eri lailla. Joka tapauksessa tänään oli jalkojeni hyvä olla!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top