Voi mahoton!

Noilla kahdella sanalla voisin parhaiten kuvata tätä päivää. Oli se sellaista tohinaa aamusta alkaen. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun pää on kuin ”Haminan kaupunki” ja ajatus käy ylikierroksilla….

Aamulla yhdeksältä tuli henkilökohtainen avustajani meille kotiin. Teimme yhdessä vähän pyykkihuoltoa ja sitten tyhjäsimme yhden hyllykön matonkuteista. Hylly ja kuteet muuttavat Pellavasydämeen.

Siirryimme yhdessä putiikkiin ja jo ennen varsinaista aukeamisaikaa saapui ensimmäinen asiakas. Posti toi kuusi hirvittävän isoa pahvilaatikkoa. Olin jo osannut näitä odottaa ja siksi varasinkin avustajan täksi päiväksi. Hän oli apunani tavaroiden hyllyttämisessä, minulle tavaroiden siirtely kun on lähes mahdoton tehtävä.

Tiistaiaamu taitaa olla kaikkein vilkkainta aikaa ja niin oli tänäänkin. Meillä oli täysi tohina päällä ja siihen tuli vielä kauan odottamani edustaja mukaan sekoittamaan ajatuksiani. Nyt sain tilattua kantikkaita puikkoja, eli Knit-Pron cubicseja. Ne tuntuvat nyt olevan kovassa huudossa. Samaiselta firmalta tilaan myös mm. Regian lankoja.

Tämän päiväisessä satsissa oli myös moppilankaa, ontelokudetta, esterikudetta ja juuttinarua. Kolme laatikollista tuli Norjasta. Sandnesgarnin langoista löytyy nyt ainakin huovutukseen Fritidsgarnia, Smart-lankaa, Kitten Mohairia, Mini Alpakkaa – en muista puoliakaan….

Huh ja huh! En olisi ikipäivinä kuvitellut, että näin paljon muuttuu Pellavasydämen liikeidea. Nykyään olen lähestulkoon ”täysverinen” lankakauppias. Ja hyvä niin. Aivan selvästi tälle oli kaupungissa tilausta. Kaikki kun eivät voi lähteä naapurikaupunkeihin ostoksille. Ja kaikille ei riitä (tai ”kelpaa”) Novitan langat.

Huomenna aamu alkaa hammaslääkärillä. Jos lonkkaleikkaus vaikka piankin tulee, pitää olla alle 6 kk vanha hammaslääkärin todistus. Ja loppupäivä jatkuu samankaltaisena kuin tänäänkin. Toivon saavani puikkolähetyksen, sillä ne alkavat olla loppu!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top