Täällä ollaan ja hyllyt pullollaan!

En ole minnekään kadonnut, vaikka pitkä tauko onkin kirjoittamisessa ollut. Hauskasti kirjoitti Aivosolu kommenttinaan: ”Ei voi jättää sarjaa kesätauolle siitä ilmottamatta!”. Enpä ilmoittanut tauosta, kun en tiennyt sellaisen olevan edessä…

Jostain syystä en vaan ole saanut kirjoitettua. Ollut kiirettä ja ajatukset harhailleet muissa asioissa.

AVUSTAJA
Sen jo kirjoitinkin, että sain vammaispalvelusta myönteisen päätöksen henkilökohtaisesta avustajasta. Viisi tuntia viikossa kotitöihin ja kahdeksan putiikkiin. Nyt se on ajoitettu niin, että aamulla 9-10.30 siivoilemme kotona ja sitten siirrymme putiikkiin. Minä pääsen heidän autollaan. Töissä avustaja käy postissa hakemassa paketteja, avaamme ne, minä hinnoittelen ja hän siirtää tuotteet hyllyihin. Avustaja myös imuroi ja pesee lattian. Tai sitten yhdessä järjestelemme konttoria ja työhuonetta. Eipä noista hommista yksin mitään tulisikaan, joten avustaja on minulle aivan välttämätön.

Tähän asti on käynyt pääsääntöisesti sama avustaja, mutta nyt hän lopetti työt Avitalla. Huomenna on siis uuteen ihmiseen tutustuminen edessä. Huomenna ei ole putiikki auki. Käymme yhdessä kaupungilla asioilla, pankissa ja kangaskaupassa ainakin. Lopuksi hän vie minut parturiin.

PUTIIKKI
Alkaa muuten olla hyllyt tarvikepuolella täynnä! Tavaraa on tullut monesta firmasta. Tässä kuvia eripuolilta.

Toiseen hyllyyn on laitettu sukkalangat

…toiseen kaikki muut
Hyllyn alaosassa on kolmea erilaista ontelokudetta

kolmea erilaista moppilankaa, samettilankaa ja esterikudetta
Matonkudetta rullassa
Erilaisia paperinaruja

Nämä edellä mainitut hyllyt kiertävät tarvikehuonetta, jonka keskellä on monitasoinen hyllykkö:

Poppanakudetta…
puikkoja
koukkuja
huovutusvilloja

Ei tässä tokikaan kaikki tuotteet näy, lisäksi Pellavasydämestä löytyy tietysti Pellavalankaa, juuttia, kalalankaa, erilaisia kranssitarvikkeita jne….

Näytän vielä muutaman kuvan päähuoneesta, jossa sijaitsevat valmistuotteet.

Tiski v asemmalla, villasukat oikealla

koreja
Kukkarot
Lehmät-kori
Vanamot -kori ja keskeneräisiä kutomuksia

Kaunis ja kätevä lintulauta
Puutöitä
Erilaisia ottimia

Näyteikkuna ja pöllöhuivi

Näyttääpä tila loppuvan heti alkuunsa. Missään ei ole tilaa sommitelmille, joita niin mielelläni tekisin. Seinätilaa ei myöskään suuremmin ole. Asiakkaat ovat kuitenkin ihastelleet valoisia ja avaria tiloja. Onneksi olen vielä saanut pidettyä käytävät avoimina, jotta pääsen itse pyörätuolilla liikkumaan.

Tässä tällainen kuvapläjäys. Seuraavassa kirjoituksessa kerron kuulumisia, käänteentekeviä sellaisia….

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top