Villasukkia, enemmän villasukkia…

Nykyään käsityöharrastukseni käsittää pelkästään villasukkia. Olen tainnut kokeilla jo kaikki sukkalangat, mitä olen myyntiin ottanut, mutta erilaisia raidoituksia on vielä kokeilematta.

Kun en osannut päättää, niin otin Step -langasta kaikki yli 30 raidoitusta myyntiin. Lisäksi yksivärisiä Steppejä ja Step 6 -lankaa, joka on hiukan tavallista Steppiä paksumpaa ja on 150 gramman kerissä.

Nämä sukat on tehty Step 6 -langasta. Tämä sukkapari painaa 120 grammaa ja on kooltaan n. 41. Tarkoitus oli tehdä miesten sukat, mutta pieneksi jäi. Laitoin silmukoita summassa, eikä 14 puikolla riitä näin ohuesta langasta. Koska tästä jäi vielä 40 gr, niin kerästä tulee kyllä melko isotkin miesten sukat. Niitä siis seuraavaksi.

Toisissa vyötteissä on kuva raidoituksesta, mistä nyt hiukan pääsee käsitykseen, mutta kaikissa ei ole kuvaa. Hmmm…mistäköhän se johtuu?

Näistä esitteistä voi sitten katsoa tarkemmin, minkälaisen raidoituksen ja värin haluaa.
Tässä osa Step-langoista
Kovasti odottelen seuraavia paketteja. Lankoja ja puikkoja on tulossa. Olen varannut tiistaiksi ja keskiviikoksi henkilökohtaisen avustajan putiikkiin, jotta saadaan paketit purettua ja siirrettyä paikoilleen. Tiistaina tulee myös yhden maahantuojan edustaja, jolta onkin paaaaljon tilattavaa.
Toinen iso homma ensi viikolle on putiikin työhuoneen järjestely. Muutamia ompelutilauksia on jo tiedossa, joten pitäisi saada ompelunurkkaus ainakin käyttökuntoon.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top