Halutaan ostaa. Villasukkia.

Apua! Yhtäkkiä tuli mieleen pari viikkoa sitten käynyt asiakas. Oli puolisonsa kanssa liikkeellä ja etsivät miesten pitkävartisia villasukkia. Mieluisin vaihtoehto olisi ollut Jussi-sukka tai saman tyyppinen. Ei löytynyt.

Lupasin, että kun seuraavan kerran tulevat käymään (myöhemmin syksyllä) niitä olisi. Yritin itsekin, vaikka kyllä piti vanhastaan tietää, ettei se minulta onnistu. Eikä onnistunut nytkään. En osaa tehdä siistiä kirjoneuletta.

Nyt siis yritän epätoivoisesti etsiä netistä. Haluaisiko joku myydä?

Hinta pitäisi olla sellainen, että siihen voi lisätä myyntikatteen ja vielä joku sen hinnan sukista maksaa. Aika hankala yhtälö, mutta toimii joskus.

Pellavasydämen Mervi
mervi.lamminen@uusikaupunki.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top