Ei mitään hätää…

Kävin sitten eilen lääkärissä ja olikin kahdelta edelliseltä kerralta tuttu nuori mies. Alkuun kerroin hänelle, että en saanut taksikorttia, koska hän oli todistuksessaan niin optimistinen paranemisestani. Eipä kommentoinut mitenkään.

Minulla oli siis nilkanseutu kovasti turvoksissa ja pelkäsin, että bakteeri on taas alkanut jyllätä lonkassa. Ensin lääkäri poissulki veritulpan mahdollisuuden. Onneksi muistin sanoa, että syön Zareltoa ja lääkäri ”huokasi” helpotuksesta, sen aikana ei kai sitten tulppa ole mahdollistakaan.

Pika-crp kertoi lukeman olevan alle 5, joten tulehduskin on ainakin epätodennäköinen. Nyt minä sain huokaista helpotuksesta.

Hoitaja laittoi jalkaani polvesta alaspäin sellaisen kompressiositeen (olikohan se tuommoinen sana?). Annoin sen olla koko eilisen päivän ja otin ohjeen mukaisesti yöksi pois. Nyt aamulla turvotus on lähes kokonaan hävinnyt.

Ja ei kun uusia koettelemuksia kohti! Ensin fysioterapeutille niska-hartiaseudun hierontaan ja sitten kaupalle. Kyllä tämä tästä taas….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top