Vapaapäivän aatoksia

Jotta Pirkkokin pääsee Pellavasydämeen, pitää minun välillä pitää vapaapäivä. Tällä viikolla se on tänään. Saattaapi olla ihan tarpeen. Maanantai ja tiistai ovatkin olleet hyvin työteliäitä päiviä.

Maanantaina aloitti Tettiläinen työharjoittelunsa. Tyhjensimme kotona työhuoneeni ja mieheni kärräsi ne putiikkiin. Eilen ei kyllä ehditty yhtään laatikkoa purkaa, sillä asiakkaita kävi tasaisena virtana. Sain esitellä lankoja sen kun kerkisin. Harmittaa, ettei ole vielä ”täydellistä” valikoimaa, kun ei ole kiva myydä eioota. Tilauslista kasvaa kasvamistaan.

Nyt on meillä kotona siivottu! Tuskin muistan aikaa. Syynä pakolliselle innostumiselle on se, että meillä kävi mahdollinen ostajaehdokas katsomassa taloa. Siis eihän sitä vielä ole edes ilmoitettu myyntiin, mutta sattui vaan eräässä keskustelussa tulemaan ilmi. Television myyntistailaus-ohjelmia katsoneena tuntuu, että koko huusholli pitäisi remonteerata…. no ehkä ei, mutta kyllä se aikamoisen siivouksen vaati. 

Nyt on ilmestynyt jälleen huolenaihe. Käytyäni ortopedin luona lopetin antibiootin syömisen, kun se pistää vatsantoiminnan kuralle. Lauantaina alkoi jalka turvota, eikä se ole laskenut. En olisi muuten huolissani, mutta kun se ei ole enää moneen kuukauteen ollut yhtäänkään turvoksissa. Minä tietysti pelkään, että siellä jälleen riehuu joku bakteeri. Toivottavasti pääsisin tänään sairaanhoitajalle, jotta voitaisiin ottaa edes crp…..juuri tätä kirjoittaessani soitettiin terveyskeskuksesta, että pääsen lääkärille klo 9.40. Näköjään suhtautuvat vakavasti siellä, kun ihan heti tarttuvat asiaan. Hyvä niin.

Tuloksia odotellessa….

mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top